Cibulkovej prehra v 1. kole miešanej štvorhry

SITA|28. aug 2008 o 23:16

NEW YORK 28. augusta (SITA) - Slovenská tenistka Dominika Cibulková a Rakúšan Jürgen Melzer prehrali vo štvrtkovom stretnutí v 1. kole miešanej štvorhry na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji tenisovej ...

NEW YORK 28. augusta (SITA) - Slovenská tenistka Dominika Cibulková a Rakúšan Jürgen Melzer prehrali vo štvrtkovom stretnutí v 1. kole miešanej štvorhry na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji tenisovej sezóny US Open v New Yorku (celková dotácia 20,657 milióna USD, tvrdý povrch DecoTurf II) so šiestymi nasadenými, Čechmi Květou Peschkeovou a Pavlom Víznerom, 4:6, 6:2, 6:10 (zápasový tajbrejk).

Po prvý raz spoločne hrajúci pár znížil v rozuzlení proti deblovým špecialistom, semifinalistom z Roland Garros 2008, z 3:7 na 6:7, ale odvtedy už nezískal ani bod. Pre Cibulkovú, ktorá predtým vo štvrtok hladko postúpila do 3. kola singlovej súťaže (Melzer takisto medzi mužmi), išlo o druhé vystúpenie v kariére v mixe. Na spomenutom parížskom Roland Garros 2008 sa s Francúzom Gaelom Monfilsom dostali do osemfinálového 2. kola.


Miešaná štvorhra - 1. kolo:

Květa Peschkeová, Pavel Vízner (6-ČR) - Dominika Cibulková, Jürgen Melzer (SR/Rak.) 6:4, 2:6, 10:6 (zápasový tajbrejk)


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Cibulkovej prehra v 1. kole miešanej štvorhry