Cibulková rozozná loptičky podľa vône. Neuveriteľné, žasol reportér BBC

Cibulkovej sa na Wimbledone darilo.
Cibulkovej sa na Wimbledone darilo. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|7. júl 2016 o 09:41

Wimbledon, Roland Garros, Australian Open. Slovenská tenistka rozozná loptičky z týchto turnajov podľa vône.

LONDÝN. Keď dostane loptičku, priloží si ju k nosu a ovonia ju. Dominika Cibulková tento zvyk opakuje takmer v každom zápase. 

Per BBC dávnejšie priznala, že má rada rôzne vône a baví ju ovoniavať rôzne veci. "Ak by ste mi dali dve rôzne loptičky a jedna by bola z Roland Garros a druhá z US Open, vedela by som na základe vône, ktorá je odkiaľ," povedala pre BBC. "Niekedy ma môžete otestovať." 

Britská stanica túto skúšku pre slovenskú tenistku pripravila. Priniesli loptičky zo všetkých štyroch grandslamových turnajov, tenistke zakryli oči a nechali ju, či iba čuchom spozná, o loptičku z ktorého turnaja ide.

"Toto je ľahké. Táto je z tohto turnaja. Viem to, pretože som ich cítila dva týždne," presne trafila prvú loptičku, ktorá bola z Wimbledonu. 

Postupne presne trafila aj Australian Open a Roland Garros. "Neuveriteľné. Máte supertalent. Nikoho podobného som ešte v živote nevidel," žasol reportér BBC. 

"Poznám ich, pretože ich cítim prakticky neustále," smiala sa slovenská tenistka. 

Na Wimbledone sa jej tento rok mimoriadne darilo. Na turnaji vyradila dve bývalé finalistky a postúpila až do štvrťfinále, kde ju vyradila Ruska Vesninová 2:6, 2:6. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Cibulková rozozná loptičky podľa vône. Neuveriteľné, žasol reportér BBC