Chorvát Vršajevič rozšíri v Kladne počet legionárov, príde na hosťovanie

TASR|26. júl 2007 o 20:37

Kladno 26. júla (TASR) - Novou posilou českého futbalového klubu SK Kladno, ktorého dres oblieka trojica Slovákov Peter Kostolanský, Marián Farbák a Vladislav ...

Kladno 26. júla (TASR) - Novou posilou českého futbalového klubu SK Kladno, ktorého dres oblieka trojica Slovákov Peter Kostolanský, Marián Farbák a Vladislav Palša, sa v pondelok 30. júla stane Avdija Vršajevič, kmeňový hráč AC Sparta Praha.

Dvadsaťjedenročný chorvátsky stredopoliar, ktorý na pražskú Letnú prišiel nedávno z NK Čelik Zenica, si počas jesenej časti súťažného ročníka 2007/2008 bude v Kladne zvykať na prostredie českej Gambrinus ligy. Funkcionári Sparty Praha si od jeho polročného hosťovania sľubujú, že v Kladne bude pravidelne dostávať príležitosť, vedenie Kladna čaká od nového legionára z Balkánu, že postupne sa stane platným hráčom ich ligového kádra.

"Náš klub stále rokuje aj o ďalších posilách, no skôr ako v pondelok 30. júla sa k nášmu mužstvu nikto nepripojí. Ale je tiež možné, že v pondelok privítame v kabíne nielen Vršajeviča, ale aj niekoho ďalšieho," citovala vo štvrtok oficiálna internetová stránka klubu www.sk kladno.cz slová Aleša Pangráca, riaditeľa SK Kladno.

Nachádzate sa tu:
Domov