Chimaev posiela McGregorovi varovný odkaz

Daniel Stankovič|25. dec 2020 o 01:00

V súvislosti s možným stretom oboch zápasníkov na ostrove v Abú Dabí, posiela mladý bojovník írskej hviezde a vedeniu organizácie varovanie.

Je to len pár dní, čo organizácia UFC oficiálne potvrdila svoj návrat do Spojených Arabských emirátov. V priebehu jedného týždňa, si v druhej polovici januára vychutnáme v Abú Dabí hneď tri skvelé eventy.

Tri dni pred ostro sledovaným návratom hviezdneho Conora McGregora, uvidíme na turnaji UFC Fight Night 185 súboj Edwards vs. Chimaev. Veľký talent zo Švédskeho All Stars Gymu, Khamzat Chimaev, sa v súvislosti s írskym bojovníkom už stihol vyjadriť k ich možnému stretu na ostrove počas „fight weeku“.

„Ak ho niekde na ostrove stretnem, určite niečo urobím. UFC by ho malo skryť.“, vyhlásil sebavedomo 26-ročný bojovník s profesionálnou MMA bilanciou 9-0.

Chimaev a McGregor spolu "zdieľajú" historku, ktorá potvrdzuje, že by sme slová „Wolfa“ nemali brať na ľahkú váhu. V roku 2018, tesne pred duelom McGregor vs. Nurmagomedov, sa Khamzat vybral na vlastnú päsť zbiť írskeho bojovníka.

„Áno, pristal som vtedy na letisku, kde som chvíľu pobýval. Keď som odtiaľ chcel ísť von, zastavili ma policajti v uniformách. Povedali mi, že nemôžem opustiť letisko ale nerozumel som tomu. V tom čase bola moja angličtina biedna. Držali ma na stanici osem či deväť hodín, kde ma vypočúvali. Nakoniec mi povedali, že sa musím vrátiť späť do Švédska. Veľa ľudí si myslelo, že tam idem, aby som mu pomohol pripraviť sa na zápas s Khabibom. Ja som tam však išiel brániť našu hrdosť.“, komentoval ešte v lete bizarnú príhodu Chimaev.

Ruský bojovník žijúci vo Švédsku, sa vďaka výkonom v oktagone teší veľkej obľube zo strany fanúšikov. Od jeho príchodu do najlepšej organizácie sveta, sa za menej než šesť mesiacov vypracoval do pozície jedného z najväčších talentov weltrovej či strednej váhy. McGregor v posledných rokoch vzbudzoval pozornosť médií hlavne v súvislosti s incidentami mimo klietku. Od zisku titulu kráľa ľahkej váhy v novembri 2016, sme ho v oktagone videli len v súbojoch s Khabibom a „Cowboyom“ Cerronem.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Chimaev posiela McGregorovi varovný odkaz