Stopli ho až doktori. Čepo zranený, Oktagon 30 prišiel o hlavný zápas

Slovensko-srbský bojovník Vlasto Čepo.
Slovensko-srbský bojovník Vlasto Čepo. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|13. dec 2021 o 13:18

Ďalej už to nešlo. Cez prípravu ho trápili viaceré problémy.

TRNAVA. Prekliatie hlavných zápasov najväčšej domácej organizácie Oktagon MMA v decembri pokračuje. Po Ivanovi Buchingerovi, ktorý kvôli zraneniu prišiel o hlavný zápas turnaja Oktagon 29 sa neštastná situácia opakuje znova.

Československí fanúšikovia zmiešaných bojových umení prídu po titulovom zápase Buchinger vs. Kozma aj o ďalší veľký decembrový ťahák.

Jubilejný Oktagon 30 najnovšie prišiel o hlavný zápas večera.

Prípravou ho sprevádzali početné zranenia

Divácky očakávaný stret dvoch skvelých stredných váh Matěja Peňáza a Vlasta Čepa sa kvôli zraneniu slovenského bojovníka neuskutoční.

Informáciu potvrdila organizácia na svojich sociálnych sieťach.

Pre Sportnet-SvetMMA sa k neštastnej situácii ohľadom zranenia vyjadril samotný bojovník Vlasto Čepo.

„Začalo to potrhanými meniskami, neskôr sa pridal aj laterálny, ale to som ešte bral v poriadku. Na kempe sme išli aj cez to ďalej, čo však neskôr narušilo potrhanie medzirebrových svalov.

Sám pre seba som si vravel, že to nič nie je, riešil som to s fyzioterapetom.Prišiel som na tréning do Spartakus Fight Gymu, kde som spravil úhyb do ľava a celé mi to prešlo na brucho.

Nevedel som dýchať, hýbať sa, vôbec nič. S týmto problémom mi už doktori a tréneri zakázali trénovať. Aby toho nebolo málo, tak som nakoniec ochorel,“ okomentoval svoj zdravotný stav rodák z Nového Sadu.

Atraktívny duel dvoch hviezd Oktagonu sa ruší už po druhýkrát.

Obaja bojovníci sa mali pôvodne stretnúť vo finále projektu Oktagon Underground vo váhe do 90 kilogramov. Vtedy sa duel zrušil kvôli zraneniu českého bojovníka.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Stopli ho až doktori. Čepo zranený, Oktagon 30 prišiel o hlavný zápas