Celtic Glasgow sa zaujíma o Hubočana

SITA|15. dec 2009 o 17:44

Po tom, ako skúšku v tíme škótskeho futbalového veľkoklubu Celtic Glasgow absolvoval útočník Miloš Lačný, zameralo sa vedenie Celticu aj na ďalšieho Slováka - obrancu Zenitu Petrohrad Tomáša Hubočana.

GLASGOW. Po tom, ako skúšku v tíme škótskeho futbalového veľkoklubu Celtic Glasgow absolvoval útočník MFK Ružomberok Miloš Lačný, zamerali sa "zeleno-bieli" aj na ďalšieho Slováka - obrancu Zenitu Petrohrad Tomáša Hubočana.

Informáciu prinieslo periodikum Evening Times. Tréner Tony Mowbray, ktorý v minulosti viedol v mužstve West Bromwich Albion Marka Čecha, potrebuje posilu na stopérsky post, a práve 24-ročný zadák spĺňa jeho predpoklady.

Celtic by údajne vedel angažovať bývalého hráča MŠK Žilina za 2 milióny libier. Okrem Hubočana sa Škóti zaujímajú aj o ofenzívneho stredopoliara poľského klubu Lech Poznaň Semira Štiliča. Reprezentant Bosny a Hercegoviny má kontrakt až do konca roka 2012.

V prípade jeho odchodu by dostal väčší priestor na trávniku Ján Zápotoka, ktorý do Poľska zamieril z Dubnice a je priamym konkurentom Štiliča o miesto v zostave. Už v sobotu sa vedenie Celticu Glasgow dohodlo na štvorročnej zmluve so stredopoliarom FC Soul Sung-juengom Ki.

Nachádzate sa tu:
Domov