Celtic Glasgow chce získať obrancu Mareka Čecha

Marek Čech v drese slovenskej reprezentácie.
Marek Čech v drese slovenskej reprezentácie. (Autor: TASR)
SITA|9. feb 2009 o 13:10

Škótsky futbalový veľkoklub Celtic Glasgow sa stále nevzdal nádeje na získanie slovenského reprezentačného obrancu Marka Čecha.

GLASGOW. Škótsky futbalový veľkoklub Celtic Glasgow sa stále nevzdal nádeje na získanie slovenského reprezentačného obrancu Marka Čecha, ktorý momentálne pôsobí v anglickom West Bromwichi Albion.

Kouč "zeleno-bielych" Gordon Strachan chcel priviezť 26-ročného Trebišovčana na Celtic Park v januári 2009, no jednoznačne proti bol tréner WBA Tony Mowbray, ktorý však na pozícii ľavého beka neustále uprednostňuje Paula Robinsona. Škótsky denník Glasgow Sunday Mail najnovšie informoval o tom, že "katolíci" sa budú o kúpu Čecha usilovať aj v lete tohto roku, keďže zo strany anglického tímu majú indície, že slovenský zadák by mohol byť vtedy k dispozícii.

"Veľký záujem o služby Marka Čecha mala v januári najmä dvojica klubov - škótsky Celtic Glasgow a nemecký 1. FC Kolín. Tréner Mowbray sa však jednoznačne postavil proti jeho odchodu a z tejto situácie nebolo východiska. Do konca tohto ročníka tak Marek určite zostane v Birminghame," informoval nedávno agentúru SITA licenčný agent SFZ a hráčov manažér Juraj Vengloš.

Nachádzate sa tu:
Domov