Cahill vyjadril ľútosť nad vraždou 11-ročného chlapca

SITA|24. aug 2007 o 08:24

LIVERPOOL 24. augusta (SITA, AFP) - Stredopoliar anglického prvoligového futbalového klubu FC Everton Tim Cahill vyjadril veľkú ľútosť nad smrťou 11-ročného fanúšika tohto liverpoolskeho tímu, ktorého ...

LIVERPOOL 24. augusta (SITA, AFP) - Stredopoliar anglického prvoligového futbalového klubu FC Everton Tim Cahill vyjadril veľkú ľútosť nad smrťou 11-ročného fanúšika tohto liverpoolskeho tímu, ktorého v stredu zatiaľ neznámy páchateľ zastrelil priamo na ulici. Mladý Rhys Jones hral večer so svojimi kamarátmi v parku futbal, keď k nim prišiel páchateľ na bicykli BMX a do chlapcov vypálil tri rany. Jonesa jedna z nich na nešťastie trafila do krku a zraneniu napokon podľahol.

"Je absolútne nemysliteľné, aby sa takýmto spôsobom ukončil život mladého chlapca hrajúceho futbal. Moje srdce, modlitby a sympatie momentálne patria jeho rodine. Ja sám mám malého syna, avšak aj tak si vôbec nedokážem predstaviť, ako sa Rhysova rodina teraz asi cíti. Dúfam, že ktokoľvek je za tento brutálny čin zodpovedný, bude potrestaný. Je naozaj neuveriteľné, že takýto mladý život vyhasol tak skoro," vyslovil svoj smútok austrálsky reprezentant.

Polícia v Liverpoole v tejto súvislosti vypočúvala vo štvrtok dvoch mladíkov vo veku 18 a 14 rokov.


Nachádzate sa tu:
Domov