C. Ronaldo sa chce momentálne sústrediť na Premier League

SITA|30. apr 2008 o 17:58

MANCHESTER 30. apríla (SITA, AP) - Futbalista Manchestru United Cristiano Ronaldo vyhlásil, že najbližších desať dní nechce počuť o finálovom zápase prestížnej Ligy majstrov, podľa vlastných slov sa chce ...

MANCHESTER 30. apríla (SITA, AP) - Futbalista Manchestru United Cristiano Ronaldo vyhlásil, že najbližších desať dní nechce počuť o finálovom zápase prestížnej Ligy majstrov, podľa vlastných slov sa chce plne sústrediť na zvyšné dva anglické ligové duely, ktoré rozhodnú o držiteľovi titulu v Premier League. "Je to výborný pocit vedieť, že si zahrám vo svojom prvom finále Ligy majstrov," povedal v utorok portugalský ofenzívny stredopoliar a pokračoval: "Je to veľký úspech, ale finále je na programe až o tri týždne. Teraz sa musíme koncentrovať na domácu ligovú súťaž, ktorá je našou momentálnou prioritou."

V utorok si Manchester v základnej zostave aj s aktuálne pravdepodobne najlepším futbalistom planéty na vlastnom ihrisku po víťazstve nad Barcelonou (1:0) zabezpečil účasť vo finále európskeho pohára č. 1, ktoré je na programe 21. mája v moskovských Lužnikách. "Máme výbornú príležitosť získať titul tak v domácej lige, ako aj v Lige majstrov. V tejto sezóne nás však ešte čaká viacero kľúčových súbojov. Nie je dôležité, či ja skórujem, ale či sa nám darí vyhrávať. Celkovo to z môjho pohľadu bola výborná sezóna, dal som množstvo gólov, hral som výborne a aj mužstvu sa darilo," uzavrel čerstvý držiteľ ocenenia pre najlepšieho futbalistu na anglických trávnikoch v sezóne 2007/08.

O finálovom súperovi "červených diablov" v Lige majstrov sa rozhodne v druhom odvetnom semifinálovom zápase medzi FC Chelsea a FC Liverpool. Zaujímavosťou je, že rovnako ako Manchester, aj "The Blues" majú ešte stále šancu na zisk oboch spomínaných trofejí.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»C. Ronaldo sa chce momentálne sústrediť na Premier League