C. Ronaldo necháva otázku svojej budúcnosti otvorenú

SITA|16. máj 2008 o 13:05

LONDÝN 16. mája (SITA, AFP) - Cristiano Ronaldo možno spôsobil malé zemetrasenie na Old Trafforde, keď v rozhovore pre španielsku televíznu spoločnosť povedal, že priestor na úvahy o jeho futbalovej budúcnosti ...

LONDÝN 16. mája (SITA, AFP) - Cristiano Ronaldo možno spôsobil malé zemetrasenie na Old Trafforde, keď v rozhovore pre španielsku televíznu spoločnosť povedal, že priestor na úvahy o jeho futbalovej budúcnosti bude až po finále Ligy majstrov. Dvojnásobný najlepší hráč anglickej Premier League je predmetom túžob viacerých klubov, najmä madridského Realu. Doterajšie špekulácie o jeho prestupe však vždy narazili na Ronaldove slová o spokojnosti s pôsobením v Manchestri United, resp. rázne "nie" kormidelníka "červených diablov" Alexa Fergusona. Španielske médiá svoj ďalší pokus narušiť túto bariéru založili na tvrdení, že Ronaldo nie je spokojný s finančnými podmienkami zmluvy, ktorá ho na Old Trafforde viaže ešte nasledujúce štyri roky. Každý týždeň mu na konto pribudne 120 000 libier.

"Som v Manchestri šťastný, ale počkajme do finále Ligy majstrov a uvidíme. Zatiaľ som spokojný tam, kde som, ale kto vie, čo prinesie budúcnosť," naznačil Ronaldo a k prípadnému španielskemu angažmánu dodal: "Azda miliónkrát som povedal, že by som rád hral v Španielsku, ale jedna vec je sen a druhá skutočnosť. Viem, že Realu sa moja hra páči, ale to isté platí o ďalších španielskych kluboch. Samozrejme, že ma to teší, ale som tu šťastný."


Nachádzate sa tu:
Domov