Nedávno bol na Slovensku. Bývalú hviezdu NHL zadržali

Johan Franzen a Todd Bertuzzi (vpravo) v roku 2012.
Johan Franzen a Todd Bertuzzi (vpravo) v roku 2012. (Autor: TASR/AP)
TASR|1. mar 2021 o 20:45

Bývalý hokejista odmietol dychovú skúšku.

Aktualizované o 9:35

AUBURN HILLS. Bývalého hráča zámorskej hokejovej NHL Todda Bertuzziho v sobotu na dlhé hodiny zadržala polícia pre podozrenie z jazdy pod vplyvom alkoholu.

Incident sa stal v skorých ranných hodinách v Auburn Hills v americkom štáte Michigan.

Na podozrivé správanie sa Bertuzziho v premávke upozornili svedkovia políciu, ktorá neskôr zaznamenala jeho jazdu cez križovatku na červenú.

Dychovú skúšku na mieste odmietol, vzápätí ho na vyše deväť hodín umiestnili do cely. Vyšetrovanie prípadu podľa polície pokračuje, informovali zámorské médiá.

Záznamy z policajného oddelenia v Auburn Hilss vykazujú, že 46-ročný Bertuzzi bol v cele predbežného zadržania od 3:35 h do 12:52 h v sobotu 27. februára. Operačný dôstojník Joe Taylor odmietol prezradiť viac informácií, keďže prípad je stále v štádiu vyšetrovania.

Štyridsaťšesťročný Bertuzzi odohral v NHL viac ako 1200 zápasov v dresoch New Yorku Islanders, Vancouveru Canucks, Floridy Panthers, Anaheimu Ducks, Calgary Flames a Detroitu Red Wings.

Bertuzzi v januári sprevádzal svojho syna Taga a ďalších kanadských mladíkov pri zoznamovaní sa s novým prostredím v hokejových Leviciach.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Nedávno bol na Slovensku. Bývalú hviezdu NHL zadržali