Bývalý hráč Legie: Koho sa máme báť? Slovenského majstra?

Futbalisti Legie Varšava vyhrali úvodný zápas tretieho predkola Ligy majstrov na ihrisku v Žiline nad Trenčínom 1:0.
Futbalisti Legie Varšava vyhrali úvodný zápas tretieho predkola Ligy majstrov na ihrisku v Žiline nad Trenčínom 1:0. (Autor: SITA/AP)
SITA|3. aug 2016 o 09:31

Nebojme sa, nič zlé sa nestane. Legia má oveľa lepšie mužstvo, tvrdí Sylwester Czereszewski.

VARŠAVA. Niekdajší futbalista poľského klubu Legia Varšava Sylwester Czereszewski pred stredajším odvetným duelom tretieho predkola Ligy majstrov 2016/2017 proti slovenskému šampiónovi AS Trenčín vyhlásil, že z poľského tímu si zaslúži hrať v prestížnej súťaži iba jeden hráč.

"Mužstvo Besnika Hasiho má v domácej lige veľký potenciál, ale jediným hráčom Legie, ktorý si zaslúži hrať v Lige majstrov, je Thibault Moulin. Zvyšok tímu sa naňho nechytá," vyhlásil Czereszewski pre portál sport.pl.

Pred zverencami Martina Ševelu stojí mimoriadne náročná úloha. Ak chcú Trenčania pomýšľať na postup do play off, musia po minulotýždňovej domácej prehre (0:1) v odvete bezpodmienečne triumfovať. Czereszewski sa však neobáva, že by poľský majster napokon nepostúpil.

"Samozrejme, Legia od začiatku sezóny herne neudivuje, ale nepreháňajme. Koho sa máme báť? Slovenského majstra, ktorý navyše prvý zápas prehral doma 0:1? Nebojme sa, nič zlé sa nestane. Legia má oveľa lepšie mužstvo," doplnil štyridsaťštyriročný Czereszewski.

Trenčín v Žiline nestačil na Legiu Varšava: fotogaléria

3.8.2016

Varšavský klub pred dvoma týždňami predal slovenského stredopoliara Ondreja Dudu do nemeckej Herthy Berlín. Czereszewski si myslí, že to bol zo strany vedenia Legie dobrý ťah.

"V skutočnosti hral Duda za Legiu dobre iba na začiatku. Neskôr to už bolo raz lepšie, inokedy horšie. Častejšie horšie. Preto považujem jeho predaj za správny krok. Funkcionári by však na jeho miesto mali angažovať nového hráča," skonštatoval bývalý dvadsaťtrinásobný reprezentant Poľska.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Bývalý hráč Legie: Koho sa máme báť? Slovenského majstra?