Bryan Robson ukončil svoje pôsobenie v Sheffielde United

SITA|15. feb 2008 o 11:59

SHEFFIELD 15. februára (SITA, AFP) - Anglická futbalová legenda Bryan Robson ukončil svoje pôsobenie na trénerskej lavičke účastníka druhej najvyššej domácej súťaže Sheffield United. Jeho nástupcom sa ...

SHEFFIELD 15. februára (SITA, AFP) - Anglická futbalová legenda Bryan Robson ukončil svoje pôsobenie na trénerskej lavičke účastníka druhej najvyššej domácej súťaže Sheffield United. Jeho nástupcom sa stal Kevin Blackwell, ktorý naposledy koučoval Luton Town a predtým pôsobil tiež v Leedsi United. Blackwellovou pravou rukou, ktorý bol na lavičke "Blades" v úlohe asistenta už v rokoch 2000 - 2004, bude Sam Ellis.

Päťdesiatjedenročný Robson počas deviatich mesiacov svojho pôsobenia v Sheffielde (nahradil Neila Warnocka) vyhral so svojimi zverencami len 12 z 32 ligových zápasov. "Dúfal som, že Bryan bude súhlasiť s novou ponúkanou funkciou v rámci klubu, avšak nestalo sa tak. Kevin a Sam majú dôveru do konca aktuálnej sezóny," vysvetlil prezident aktuálne 16. mužstva The Championship Kevin McCabe.


Nachádzate sa tu:
Domov