Youtuber Jake Paul v ringu vyzve syna boxerskej legendy. Som psycho, tvrdí

Jake Paul.
Jake Paul. (Zdroj: www.instagram.com/jakepaul)
SvetMMA|7. júl 2022 o 19:56

Celosvetovo známeho Youtubera čaká v ringu zaujímavá výzva.

LAS VEGAS. Ani po druhýkrát nevyšiel súboj medzi známym Youtuberom Jakeom Paulom a profesionálnym boxerom Tommym Furym.

Potom, čo už všetko nasvedčovalo tomu, že 6. augusta dôjde na očakávaný duel ikonickej Madison Square Garden, sa ako problém ukázali byť Furyho problémy s vízami do Spojených štátov amerických.

Ako informovala stanica TMZ, Fury nedostal víza kvôli prepojeniu jeho rodiny na Daniela Kinahana, osoby podozrivej zo spáchania viacerých trestných činov.

Problém okolo najbližšieho zápasu internetovej celebrity sa ale dnes ukončil. Jake Paul oficiálne oznámil meno náhradníka na duel v boxe.

A to nie hocijakého, ide o syna boxerskej legendy.

Zaujímavá výzva a negatívne ohlasy

Paul sa v New Yorku stretne s Hasimom Rahmanom ml.

Ide o syna bývalého kráľa ťažkej váhy Hasima Rahmana st., ktorý v 2001 medzi šesťnástimi lanami zdolal Brita Lennoxa Lewisa.

Rahman ml. sa podobne ako jeho otec venuje boxu profesionálne. Z trinástich duelov odchádzal z ringu ako porazený iba raz, šesťkrát zvíťazil na knokaut.

Pre Paula pôjde bezochyby o zaujímavú výzvu. Dvadsaťpäťročný rodák z Ohia doteraz zápasil iba s bojovníkmi MMA.

K samotnému zápasu sa kontroverzný Youtuber venoval na sociálnej sieti Instagram.

„Tento zápas som chcel už od doby, odkedy si ma Hasim bral do úst, asi dva roky späť. Išlo ale o to, že on ani jeho manažér to nechceli, lebo sa báli prehry. Čo sa týka štátnej atletickej komisie v New Yorku, dlho to nechceli ani počuť z dôvodu, že Hasim má medzi amatérmi cez sto súbojov.

Ja som však iný, než ostatní. Som psycho, som chaos, som problém. Je mi jedno, proti komu nastupujem. Je mi jedno, že hovoria, že je (Hasim) ťažká váha. Som svižný ako blcha, nemôžu ma dostať. Moja rýchlosť je na inej úrovni, štýl jedinečný a sila nekonečná. Urobil som z tých najlepších mužov slabochov.

Nikoho sa nebojím. Ktorý boxer by tak skoro vo svojej kariére vzal tak náročného protivníka? Nemajú moje srdce, môjho ducha a motiváciu, ako ja. Vitajte v mieste, kde sa bude písať história,“ uviedol.

Čo sa týka súboja Paula a jeho súpera, na sociálnych sieťach už sa krátko po oznámení duelu rozpútali vášnivé diskusie o boxerských kvalitách Rahmana ml.

Zatiaľ čo jedna skupina znevažovala schopnosti a skóre Rahmana ml., tá druhá sa odvolávala na fakt, že ide o profesionálneho boxera.

K celej veci sa vyjadril aj elitný novinár zmiešaných bojových umení Kanaďan Ariel Helwani.

Ten tvrdí, že by si ľudia mali v prvom rade uvedomiť, že Paul nastupuje iba do piateho súboja v boxe a už sa v ringu postaví proti omnoho skúsenejšiemu súperovi.

„Hocikto, kto tvrdí, že čakal, že toto očakával od Jakea Paula s bilanciou 5-0, je klamár. Hocikto, kto si z neho robí srandu je obyčajný hejter.

Choďte a pozrite sa, proti komu bojovali najlepší boxeri v dobe, keď mali skóre 5-0. Rešpekt tam, kde rešpekt patrí,“ povedal renomovaný reportér.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Youtuber Jake Paul v ringu vyzve syna boxerskej legendy. Som psycho, tvrdí