Blake odohral prvý duel proti Islanders po letnom prestupe

SITA|27. dec 2007 o 13:37

NEW YORK 27. decembra (SITA) - Útočník klubu zámorskej hokejovej NHL Toronto Maple Leafs Jason Blake sa v stredu v noci po prvýkrát od svojho letného prestupu z New York Islanders predstavil na ľade "ostrovanov" ...

NEW YORK 27. decembra (SITA) - Útočník klubu zámorskej hokejovej NHL Toronto Maple Leafs Jason Blake sa v stredu v noci po prvýkrát od svojho letného prestupu z New York Islanders predstavil na ľade "ostrovanov" v Nassau Coliseum, kde strávil päť a pol sezóny. Z hráča štvrtej formácie sa v New Yorku vypracoval na jedného z najlepších strelcov súťaže. Tridsaťštyriročný krídelník sa v stredu nedočkal veľmi priaznivého privítania od divákov, naopak, po krátkou úvodnom potlesku si vypočul hlasité "bučanie". "Taký je hokej a biznis. Prežil som tu veľmi pekné obdobie svojho života. Návrat späť bol pekný napriek tomu nepriaznivému prijatiu. Aspoň ma zaregistrovali, keďže na mňa bučali," povedal Blake. Rovnakého prijatia sa v minulosti po odchode z tímu "ostrovanov" dočkali aj iné hviezdy ako Žigmund Pálffy či Pat LaFontaine.

Domáci si nakoniec poradili s Torontom 4:3 po predĺžení, Blake nebodoval a navyše v nadstavenom čase ho o puk obral Park a po jeho prihrávke strelil víťazný gól Comrie.


Nachádzate sa tu:
Domov