Benítez: Mascherano nie je na predaj

SITA|10. jún 2009 o 15:05

Hlavný kormidelník anglického futbalového veľkoklubu FC Liverpool Rafael Benítez v stredu jednoznačne vyhlásil, že argentínsky dispečer stredu poľa "The Reds" Javier Mascherano.

LIVERPOOL. Hlavný kormidelník anglického futbalového veľkoklubu FC Liverpool Rafael Benítez v stredu jednoznačne vyhlásil, že argentínsky dispečer stredu poľa "The Reds" Javier Mascherano nie je na predaj za žiadnu cenu.

"Hodnota Mascherana je nevyčísliteľná. Rozhodne neuvažujeme o tom, že by sme ho predali. Javier je v Liverpoole šťastný a chce tu zostať. Rozprával som sa s ním už asi trikrát a zakaždým mi zdôraznil to isté - nemá záujem odísť z Anfield Road," rezolútne skonštatoval španielsky kouč úradujúceho anglického vicemajstra pre oficiálnu internetovú stránku klubu.

Nedávno Mascheranov agent Walter Tamer vyhlásil, že 25-ročný záložník je pripravený rozprávať sa s predstaviteľmi FC Barcelona o prípadnom prestupe na Nou Camp. "Walter mi hovoril, že Javiera chcú dva skutočne veľké kluby. No ja som mu odkázal, aby na neho zabudli, pretože on je v Liverpoole šťastný a jednoducho nie je na predaj. To je fakt. Preto ma trochu prekvapili vyjadrenia pána Tamera. Aj keby však niekto ponúkol 40 či 50 miliónov libier, bude to málo. My ho nepredáme," dodal Rafael Benítez.

Nachádzate sa tu:
Domov