Beckhamovo Galaxy v marci do Kórey a Číny

SITA|30. jan 2008 o 13:12

LOS ANGELES 30. januára (SITA, AFP) - Americký futbalový klub Los Angeles Galaxy sa v plnej sile aj s Davidom Beckhamom v zostave predstaví v marci na krátkom predsezónnom turné po Kórejskej republike ...

LOS ANGELES 30. januára (SITA, AFP) - Americký futbalový klub Los Angeles Galaxy sa v plnej sile aj s Davidom Beckhamom v zostave predstaví v marci na krátkom predsezónnom turné po Kórejskej republike a Číne. Kalifornčania si 1. marca zmerajú sily s FC Soul na štadióne, kde sa v roku 2002 hrali stretnutia majstrovstiev sveta, a 5. marca ich v Šanghaji preverí výber najväčších hviezd čínskej súťaže. Anglický stredopoliar si pred štartom svojho prvého kompletného ročníka zámorskej MLS oživí spomienky na podobné pobyty s výpravami Manchestru United či Realu Madrid.

Šnúra exhibičných vystúpení Galaxy sa začala už po skončení uplynulej sezóny MLS, keď zverenci nového trénera Ruuda Gullita zamierili do Austrálie a Nového Zélandu. Vo februári bude "oceánska" časť pokračovať na Havajských ostrovoch účasťou na premiére Panpacifického šampionátu, kde sa predstavia aj držiteľ titulu v MLS Houston Dynamo, zatiaľ neurčený austrálsky zástupca a japonský majster Gamba Osaka.


Nachádzate sa tu:
Domov