Beck prehral v 1. kole dvojhry na challengeri v Orléanse

SITA|20. okt 2010 o 15:10

Slovenský tenista Karol Beck prehral v stredajšom stretnutí 1. kola dvojhry na turnaji ATP Challenger Tour Open d´Orléans vo francúzskom Orléanse.

ORLÉANS. Slovenský tenista Karol Beck prehral v stredajšom stretnutí 1. kola dvojhry na turnaji ATP Challenger Tour Open d´Orléans vo francúzskom Orléanse (dotácia 106 500 eur, tvrdý povrch Greenset v hale) s takisto nenasadeným domácim rovesníkom Nicolasom Mahutom za 119 minút tesne 6:7 (3), 5:7.

Dvadsaťosemročný Francúz, ktorý sa preslávil ako zdolaný aktér tohtoročného rekordne dlhého wimbledonského zápasu s Američanom Johnom Isnerom, vyrovnal v bilancii zo vzájomných súbojov na 2:2. Už pred šiestimi rokmi znížil na 1:2 na podujatí rovnakej úrovne v Grenobli.

Čerstvý držiteľ titulu s challengerovou hodnotou z uzbeckého Taškentu Beck (99. vo svetovom rebríčku, bol už aj na 36. mieste) sa mal v Orléanse predstaviť aj vo štvorhre po boku krajana Lukáša Lacka, ale táto dvojica sa napokon odhlásila pre Lackovo zranenie pravého členka. Mahut (160.), ktorý minulý týždeň v Rennes zdolal práve Lacka v 1. kole singlovej súťaže, si v osemfinále zmeria sily v derby s Adrianom Mannarinom nasadeným ako šiestym.

Dvojhra - 1. kolo:

Nicolas Mahut (Fr.) - Karol Beck (SR) 7:6 (3), 7:5 za 119 minút

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Beck prehral v 1. kole dvojhry na challengeri v Orléanse