Brodziansky bude pokračovať v Španielsku. S klubom mal podpísať dvojročnú zmluvu

Vladimír Brodziansky.
Vladimír Brodziansky. (Autor: Instagram - penya1930)
Martin Kozinka|17. jún 2023 o 14:26

V súčasnosti najlepší slovenský basketbalista tento rok čelil najlepším klubom Európy.

BADALONA. Slovenský basketbalový reprezentant Vladimír Brodziansky predĺži zmluvu v španielskom klube Joventut Badalona na ďalšie dve sezóny.

Informoval o tom španielsky redaktor Mario Gómez, ktorý sa venuje predovšetkým celku z Badalony.

„Interné zdroje uvádzajú, že návrh na obnovenie zmluvy, ktorý mu klub poslal pred niekoľkými dňami, bol prijatý. S touto dohodou bude slovenský hráč pokračovať v radoch Joventutu ďalšie dve sezóny,” napísal Gómez na sociálnu sieť Twitter.

Brodziansky sa v tejto sezóne po necelom roku vrátil do Španielska po tom, čo začal sezónu v tureckom Basaksehire a následne si zahral so srbským Partizanom Belehrad aj v prestížnej Eurolige.

Počas tejto sezóny tak čelil najlepším európskym klubom, ako sú napríklad Anadolu Efes, Fenerbahce, Barcelona či Real Madrid, proti ktorému hral jeho Joventut v semifinálovej sérii Ligy Endesa ako nasadená sedmička.

Výborné výkony predviedol vo štvrťfinálovej sérii proti euroligovej Baskonii. V prvom zápase série sa blysol 21-bodovým výkonom. V druhom a finálovom stretnutí série dal 13 bodov.

Finálovú sériu španielskej Ligy Endesa medzi Barcelonou a Realom Madrid môžete sledovať na obrazovkách televízie JOJ Šport.

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»Brodziansky bude pokračovať v Španielsku. S klubom mal podpísať dvojročnú zmluvu