Barys Astana vyvrátil tvrdenia médií o ponuke Šatanovi

TASR|18. jún 2009 o 09:24

Kazašský hokejový klub Barys Astana vyvrátil tvrdenia viacerých ruských médií o tom, že by dal ponuku slovenskému hokejistovi.

Astana. Kazašský hokejový klub Barys Astana vyvrátil tvrdenia viacerých ruských médií o tom, že by dal ponuku slovenskému hokejistovi Miroslavovi Šatanovi na dvojročný kontrakt vo výške viac než 6 miliónov dolárov.

Ako informuje Sport-express s odvolaním sa na sports.kz.co, ktorý čerpal z klubových prameňov, túto informáciu vraj pustili hráčovi agenti za účelom zväčšenia sumy pre jeho budúcu zmluvu s jedným z tímov NHL.

Šatan, ktorý je čerstvým držiteľom Stanleyho pohára, podpísal v predchádzajúcom roku ročný kontrakt s Pittsburghom na 3,5 milióna dolárov. V uplynulej sezóne odohral za "tučniakov" 65 stretnutí a nazbieral v nich 36 bodov (17+19). V NHL odohral Šatan 1012 zápasov s bilanciou 721 bodov (354+367) a pôsobil s Edmontone, Buffale, NY Islanders a Pittsburghu, s ktorým dosiahol najväčší úspech. Jeho najlepšími sezónami v NHL boli roky 1999 a 2002, v ktorých strelil 40 a 37 gólov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Barys Astana vyvrátil tvrdenia médií o ponuke Šatanovi