Barry v Aston Ville v nemilosti

SITA|2. júl 2008 o 17:42

BIRMINGHAM 2. júla (SITA, AFP) - Predstavitelia anglického prvoligového futbalového klubu Aston Villa v stredu oznámili, že kapitán Gareth Barry sa vo štvrtok nepripojí k tímu a nezapojí sa do predsezónnej ...

BIRMINGHAM 2. júla (SITA, AFP) - Predstavitelia anglického prvoligového futbalového klubu Aston Villa v stredu oznámili, že kapitán Gareth Barry sa vo štvrtok nepripojí k tímu a nezapojí sa do predsezónnej prípravy mužstva. O 27-ročného stredopoliara sa už dlhšiu dobu zaujíma FC Liverpool a hráč sa vyjadril, že by rád posilnil rady "The Reds". Birminghamský klub to samozrejme nenadchlo. Oficiálnym dôvodom potrestania reprezentanta "Albiónu" zo strany jeho zamestnávateľa však je údajný neautorizovaný novinový rozhovor. Rodák z Hastingsu v rozhovore pre News of the World údajne povedal, že tréner "The Lions" Martin O'Neill sa v ostatných týždňoch viac zaujímal o komentovanie majstrovstiev Európy vo futbale pre britskú televíznu stanicu BBC, než by sa intenzívnejšie pokúsil udržať kapitána tímu.

V stredu zástupcovia FC Liverpool dementovali správy miestnej tlače, podľa ktorých mala ich konečná ponuka za Barryho predstavovať 15 miliónov libier a prípadné ďalšie dva milióny podľa umiestnenia klubu z Anfield Road v budúcej sezóne Premier League 2008/2009. O'Neill, ktorý najskôr predaj Barryho za akékoľvek odstupné vylučoval, svojho kapitána ohodnotil na 18 miliónov libier.



mj;tx;kj

Nachádzate sa tu:
Domov