Baroš sa opäť vracia do Baníka Ostrava

Milan Baroš sa vracia k futbalu po vážnom zranení.
Milan Baroš sa vracia k futbalu po vážnom zranení. (Autor: TASR/AP)
TASR|24. sep 2014 o 13:34

Vždy som hovoril, že keď budem hrať v Česku, tak jedine za Baník, hovorí bývalý reprezentant a hráč FC Liverpool Milan Baroš.

OSTRAVA. Bývalý český futbalový reprezentant Milan Baroš sa vracia do Baníka Ostrava, kde odštartoval svoju kariéru. Podľa informácie portálu Idnes.cz podpísali obe strany zmluvu do konca sezóny. V sobotu proti Bohemians 1905 však ešte 32-ročný útočník nenastúpi.

"Vždy som hovoril, že keď budem hrať v Česku, tak jedine za Baník," povedal Baroš, ktorý by si premiéru mohol odkrútiť po reprezentačnej prestávke 18. októbra proti Jihlave.

"Keď som sa zranil, tak som váhal, či ďalej hrať. Ale po troch mesiacoch mi futbal chýbal. Robil som všetko pre to, aby som mohol v kariére pokračovať," doplnil Baroš

Prvýkrát sa vrátil do Ostravy v roku 2013 po viac ako desaťročnom pôsobení v zahraničí. Tam postupne obliekal dresy FC Liverpool, Aston Villy, Olympique Lyon, Portsmouthu a Galatasarayu Istanbul. Vlani zamieril späť do Turecka, pôsobil v Antalyaspore, ale v decembri si vážne poranil koleno a odvtedy nútene pauzoval.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Baroš sa opäť vracia do Baníka Ostrava