Barinka sa asi presunie do Třinca

SITA|12. dec 2007 o 13:59

ZLÍN 12. decembra (SITA) - Hokejový útočník Peter Barinka končí podľa českého denníka Sport v Zlíne, kde má striedavý štart z Kolína, a mieri do Třinca. V drese "oceliarov", kde by mohol nahradiť Miroslava ...

ZLÍN 12. decembra (SITA) - Hokejový útočník Peter Barinka končí podľa českého denníka Sport v Zlíne, kde má striedavý štart z Kolína, a mieri do Třinca. V drese "oceliarov", kde by mohol nahradiť Miroslava Zálešáka, by mal nastúpiť už po reprezentačnej prestávke. "Vieme, že rokuje s Třincom," cituje denník Sport generálneho manažéra Zlína Miroslava Michalovského.

V klube RI Okna po troch prehrách v rade nepanuje ideálna atmosféra, odniesol si to asistent Jaroslav Stuchlík, ktorého odvolali a na jeho miesto nastúpil Stanislav Přikryl. Hlavný tréner Ernest Bokroš zatiaľ zostáva, s mužstvom však musí získať v nasledujúcich piatich kolách aspoň 10 bodov. Hráči navyše za zlé výkony v Kladne a doma so Znojmom dostali finančné pokuty. "Pre trénera to nie je ultimátum. To je veľmi silné slovo. Z tých piatich zápasov hráme tri doma. Desať bodov sa dá pokojne uhrať. Menšie ciele si dávať nemôžeme," dodal pre Sport Michalovský.


Nachádzate sa tu:
Domov