Baranka: Slovanu chýba istota a majstrovstvo

Ivan Baranka.
Ivan Baranka. (Autor: TASR)
TASR|29. nov 2013 o 10:27

Nemôžem povedať, že by dali pekné góly. Len im dobre vyšli protiútoky dvoch na jedného, povedal.

OMSK. Slovenský hokejista v službách ruského účastníka KHL Avangardu Omsk Ivan Baranka po víťazstve 4:2 nad Slovanom Bratislava skonštatoval, že na zápas boli dobre pripravení.

"Potrebovali sme tri body a aj sme ich získali," uviedol pre klubový web Ivan Baranka, autor tretieho gólu do Janusovej bránky.

"To bolo hlavné. Vedeli sme, že pre Slovan je to neúspešný výjazd a posledný zápas v sérii a že budú jeho hráči bojovať až do konca. Je to bojovné mužstvo, no chýba mu istota a majstrovstvo."

Omsk viedol po dvoch tretinách 4:0, keď Slovanu dovtedy dovolili len osem striel na vlastnú bránku.

Na otázku, čo sa Omsku stalo v poslednej tretine, keď dvakrát inkasovali a nedotiahli tak súboj do konca s čistým štítom, Baranka zareagoval: "Prestali sme korčuľovať a dali sme im možnosť nás napádať. Pre nás je táto sezóna veľmi namáhavá a stojí nás dosť síl."

"Nemôžem povedať, že by dali pekné góly. Len im dobre vyšli protiútoky dvoch na jedného, pri ktorých sme urobili chyby v obrane. Druhý gól sme dostali z uhla. Áno, možno by bolo lepšie, keby sme sa snažili vedenie len udržiavať. Hlavné je, že sme vyhrali."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Baranka: Slovanu chýba istota a majstrovstvo