Bantamová váha (rebríček)

Vladimír Bilohuščin|16. mar 2017 o 01:00

Suverénom rebríčka je finalista pyramídy organizácie FIGHT NIGHTS Tomáš Deák, ktorý má na svojom konte z posledných 13-tich vystúpení iba jedinú prehru. Ak pôjde všetko podľa plánu, opasok bantamovej váhy prestížnej ruskej organizácie, by sme mohli mať doma už v prvej polovici tohto roka. Deák sa tak už čoskoro môže zaradiť k slovenským legendám Attila Véghovi a Ivanovi Buchingerovi.

Profi rekord: 16-9-1-1

Klub: Octagon Fighting Academy Bratislava

 

Kubáň je skúsený bojovník, ktorý má na svojom konte viac ako 20 profi štartov. A vôbec sa mu nevedie zle. Veď z posledných štyroch zápasov má na konte tri výhry, pričom poslednú porážku mu uštedril veľký talent českého MMA David Dvořák. Pri zachovaní konzistentnej výkonnosti môže Kubáň už čoskoro preniknúť do kvalitných zahraničných líg.

Profi rekord: 12-9-2

Klub: Nové Mesto Team

 

Iba 17-ročný odchovanec Pit Gym Levoča má pred sebou sľubnú kariéru. Po vynikajúcich výsledkoch na amatérskej scéne sa Koky minulý rok presunul na profi scénu. Tu sa mu ale až tak nedarilo, keď utrpel dve porážky. Je ale nutné dodať, že Nemec Goette, ako aj Poliak Blachut, boli pre mladého bojovníka skutočnými výzvami.

Profi rekord: 0-2

Klub: Pit Gym Levoča

 

Aj keď nemá Zajac najlichotivejšiu bilanciu, minulý rok zaznamenal progres, keď dokázal poraziť nebezpečného Ivana Rodriguesa z Brazílie a pripísal si tak na konto druhú výhru v kariére. Oceňujeme aj Zajacovu zápasovú vyťaženosť, za posledné tri roky sme ho totiž videli v klietke až deväťkrát.

Profi rekord: 2-7

Klub: Fit Gym Bánovce Nad Bebravou

 

 

Za SZMMA-Slovenský zväz MMA: Ján Hudák

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Bantamová váha (rebríček)