Banská Bystrica na sústredení v Rakúsku, v pláne tri duely

SITA|2. júl 2008 o 13:50

BANSKÁ BYSTRICA 2. júla (SITA) - Vyvrcholením letnej prípravy slovenského futbalového klubu Dukla Banská Bystrica pred blížiacim sa začiatkom novej sezóny Corgoň ligy 2008/2009 (prvé kolo 19. 7.) je herné ...

BANSKÁ BYSTRICA 2. júla (SITA) - Vyvrcholením letnej prípravy slovenského futbalového klubu Dukla Banská Bystrica pred blížiacim sa začiatkom novej sezóny Corgoň ligy 2008/2009 (prvé kolo 19. 7.) je herné sústredenie v rakúskom Lutzmannsburgu (cca 115 km od Viedne). Výprava zverencov trénerskej trojice Štefan Horný, Juraj Jarábek, Pavol Michálik odcestovala v stredu do Rakúska, kde pobudne osem dní (2. - 9. júla). V kádri na spomenutý pobyt figuruje 22 hráčov, do nominácie sa podľa internetovej stránky www.fkdukla.sk nedostali dvaja brankári Attila Petrík (skúška v LAFC Lučenec, kde by mohol odísť na hosťovanie) a Jaroslav Gramblička (letná akvizícia zo Žiaru nad Hronom si zranil chrbát), tesne pred odchocom bola otázna účasť aj ďalšieho nového hráča v mužstve - obrancu Jozefa Adámika z Dubnice (zranenie z posledného prípravného zápasu). Na futbalistov zo Štiavničiek čakajú v Rakúsku dvojfázové tréningy s výnimkou dní, keď absolvujú prípravné duely.

"V rámci sústredenia v Lutzmannsburgu nastúpia chlapci v troch stretnutiach proti účastníkom najvyšších súťaží. Vo štvrtok 3. 7. bude naším súperom maďarský FC Újpest, v sobotu 5. 7. slovinský klub Interblock Ľubľana a v utorok 8. 7. rumunské mužstvo FC Gaz Metan Medias," informovala na webovej stránke tlačová hovorkyňa Dukly Banská Bystrica Zuzana Očenášová. Návrat výpravy je naplánovaný na 9. júla v popoludňajších hodinách. Generálku pred Corgoň ligou 2008/09 absolvujú futbalisti spod Urpína v sobotu 12. júla v domácom prostredí proti poľskému klubu Ruch Chorzów.


Nachádzate sa tu:
Domov