Attila Végh: Čo si zaslúži? Mal blbé reči, dostal jeden vypínač a padol

Adrián Mečiar|5. máj 2020 o 02:00

Karlos Vémola je odhodlaný dostať sa k odvete s Attilom Véghom. Toho však "Odveta storočia" zatiaľ príliš neláka. "Prečo by som mal s ním mať odvetu, keď on do mňa rýpal rok?" pýta sa Végh.

Karlos Vémola je odhodlaný dostať sa k odvete s Attilom Véghom. Toho však "Odveta storočia" zatiaľ príliš neláka. "Prečo by som mal s ním mať odvetu, keď on do mňa rýpal rok?" pýta sa Végh.

Duel bol promovaný takmer celý rok. Napokon sa skončil už v prvom kole, a to víťazstvom slovenskej ikony Attilu Végha nad Karlosom Vémolom. Végh pritom do súboja vstupoval ako papierový outsider. 

Predpoklady a samotný zápas sú však dve odlišné veci. Čosi podobné sa teraz snaží Végh vysvetliť Vémolovi opäť, no tentoraz nejde o predikcie a reálny výsledok, ale o to, či sa vôbec dočkáme odvetného duelu. 

Vémola od prvej chvíle avizoval, že sa nezastaví pred ničím a dôjde si po svoju vytúženú šancu na revanš. „Aj keby som mu mal každý večer v Trnave klopať na okno, donútim ho buď k ukončeniu kariéry, alebo so mnou vlezie do klietky," prehlásil český "Terminátor" ešte v decembri v rozhovore pre isport.cz. 

Minulý týždeň sa obaja aktéri najväčšieho zápasu v dejinách domáceho MMA zúčastnili tzv. výzvy storočia. Végh a Vémola spolu pretekali na airbiku, pričom išlo o to, kto spáli viac kalórií. Víťazom sa stal Vémola, ktorý spálil 108 kalórií, teda o 12 viac ako Végh.

„Vedel som, že toto je jedna z ciest, ktorá ma dovedie k odvete. Bohužiaľ, náš prvý zápas sa skončil skoro, tam som nemohol ukázať srdce," povedal Vémola.

Végh je ale pri slove odveta zdržanlivejší. Už po výzve na airbiku pripomenul svojmu českému rivalovi, že súboj v klietke je čosi iné ako virtuálne preteky. Pre televíziu Markízu zas uviedol, že v odvete momentálne nevidí veľký zmysel.

„Prečo by som mal s ním mať odvetu, keď on do mňa rýpal celý rok. Ľudia hovoria, že si to zaslúži, ale čo si zaslúži? Mal blbé reči celý rok, dostal jeden vypínač a padol," uviedol Végh.

Bývalý šampión Bellatoru uviedol ako príklad svoje prehry, po ktorých nevolal po odvete, no namiesto toho uznal kvality súpera. „Keď som prehral, nikdy som netúžil po odvete, vždy som uznal, kto bol lepší, kto mal lepší deň a vybavené," dodal Végh.

Foto: Oktagon MMA
Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Attila Végh: Čo si zaslúži? Mal blbé reči, dostal jeden vypínač a padol