Kladivár Lomnický si vystrelil z verejnosti. Žartoval o konci kariéry

Marcel Lomnický.
Marcel Lomnický. (Autor: TASR)
TASR|2. apr 2022 o 07:28 (aktualizované 2. apr 2022 o 09:33)

Na sociálnej sieti nachytal nielen fanúšikov.

NITRA. Slovenský kladivár Marcel Lomnický v piatok podvečer na sociálnej sieti facebook uverejnil status o tom, že jeho kariéra sa skončila.

"Prichádza čas, ktorého som sa najviac obával - čas rozlúčiť sa so športom, ktorý milujem. Nemôžem byť dostatočne vďačný za všetko, čo som získal vďaka niekoľkým centimetrom oceľového drôtu s 7,26-kilogramovou guľou."

Okrem toho vo svojom príspevku napísal, že jeho srdce už netúži po športovej veľkosti a jeho kariéra bola naozaj divoká jazda.

Napokon sa však ukázalo, že piaty muž olympiády v Riu de Janeiro či zlatý medailista z 1. Európskych hier v Baku si vystrelil z verejnosti. Bol to prvý apríl.

"Môj príbeh s kladivom sa ešte neskončil a vlastne ani zďaleka nie. Plameň, ktorý vo mne horí, je horúcejší ako kedykoľvek predtým. Mám pocit, že práve začínam.

Neskončím, kým nesplním všetky moje ciele, vzdávať sa nemám v krvi. Šťastný apríl všetkým, najmä hlupákom, ktorí naleteli na môj posledný príspevok. Moje srdce sa usmieva," ironicky napísal Lomnický.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Atletika»Kladivár Lomnický si vystrelil z verejnosti. Žartoval o konci kariéry