Asistent trénera Chelsea Wilkins chváli Stocha

SITA|26. jan 2009 o 14:46

Napriek tomu, že slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Miroslav Stoch sa v sobotňajšom stretnutí FC Chelsea proti Ipswichu Town nehral, chvália ho.

LONDÝN. Napriek tomu, že slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Miroslav Stoch sa v sobotňajšom stretnutí FC Chelsea proti Ipswichu Town (3:1) v rámci 4. kola Anglického pohára FA Cupu nedostal na trávnik a presedel ho na lavičke náhradníkov, viacerí predstavitelia "The Blues" v ňom vidia jednu z nádejí úradujúceho anglického vicemajstra.

Pozitívne sa na adresu 19-ročného odchovanca nitrianskeho futbalu vyjadril aj Ray Wilkins, asistent hlavného trénera Chelsea Luiza Felipeho Scolariho. "Má veľmi dobré obe nohy. Je síce drobučkého vzrastu, ale je veľmi rýchly a má vynikajúce futbalové myslenie," skonštatoval Wilkins na adresu Miroslava Stocha, ktorý má zatiaľ na svojom konte dva štarty v drese A-tímu Chelsea v Premier League 2008/09. Scolari mu dal dôveru na posledné minúty v stretnutiach proti Arsenalu Londýn a Stoke City, pričom najmä proti druhému menovanému súperovi sa mladý Slovák s výškou 168 centimetrov zapísal do povedomia fanúšikov. Stoch mal prsty v oboch góloch Londýnčanov v podaní Bellettiho a Lamparda a prispel k triumfu 2:1 nad nováčikom Premier League 2008/09.

Nachádzate sa tu:
Domov