Aršavin: Priaznivci LFC ma žiadali, aby sme zdolali Everton

SITA|16. nov 2010 o 14:28

Útočník anglického futbalového veľkoklubu FC Arsenal Andrej Aršavin vyhlásil, že pred víkendovým ligovým duelom na pôde FC Everton (2:1) sa s ním skontaktovali fanúšikovia konkurenčného FC Liverpool.

LONDÝN.

Tí ho poprosili, aby na ihrisku urobil všetko pre víťazstvo Londýnčanov a prehru mestského rivala "The Reds". Aršavin nastúpil v Goodison Parku na ľavej strane ofenzívy a aj vďaka jeho výkonu sa Arsenal napokon tešil z troch dôležitých bodov.

"Veľmi rád hrám v Liverpoole, a to zostalo v platnosti aj po tomto víkende. Viem, že Everton a FC Liverpool sú veľkí rivali, v meste to cítiť. Dokonca ma pred týmto duelom požiadali priaznivci LFC, aby sme zdolali ich odvekých nepriateľov," cituje slová Andreja Aršavina jeho oficiálna internetová stránka.

Arsenal sa vďaka víťazstvu nad Evertonom dostal na druhú priečku tabuľky za úradujúceho šampióna FC Chelsea. "Samozrejme, že by bolo skvelé držať sa počas celej ligy na vedúcej pozícii. Niekedy je však lepšie zostať na druhom mieste, čakať na šancu a vo vhodnom okamihu preskočiť lídra," dodal

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Aršavin: Priaznivci LFC ma žiadali, aby sme zdolali Everton