Sekera definitívne absolvuje tohtosezónny debut v NHL už túto noc

Andrej Sekera, Edmonton - 5,5 milióna dolárov. V minulej sezóne dostával Sekera o milión viac a bol najlepšie plateným Slovákom v NHL. Teraz klesol na druhú priečku. Zmluvu má ešte na ďalšie tri sezóny a jeho plat bude postupne klesať. V tejto sezóne je 31-ročný Sekera najlepšie plateným obrancom Edmontonu a štvrtým najlepšie plateným hráčom tímu.
Andrej Sekera, Edmonton - 5,5 milióna dolárov. V minulej sezóne dostával Sekera o milión viac a bol najlepšie plateným Slovákom v NHL. Teraz klesol na druhú priečku. Zmluvu má ešte na ďalšie tri sezóny a jeho plat bude postupne klesať. V tejto sezóne je 31-ročný Sekera najlepšie plateným obrancom Edmontonu a štvrtým najlepšie plateným hráčom tímu. (Autor: TASR/AP)
SITA|19. feb 2019 o 20:52

Slovenský obranca sa v zápase stretne s krajanom Pánikom.

EDMONTON. Slovenský hokejový reprezentant Andrej Sekera v službách tímu Edmontonu Oilers nastúpi v utorok proti Arizone na svoj prvý zápas v aktuálnej sezóne NHL po dlhodobom zranení achilovky.

Tridsaťdvaročného rodáka z Bojníc povolali zo záložného tímu AHL Bakersfield Condors. Sekera stihol v nižšej zámorskej súťaži odohrať päť stretnutí, v ktorých si pripísal dve asistencie.

Súčasťou organizácie Edmontonu Oilers je od roku 2015, keď podpísal zmluvu na šesť rokov v hodnote 33 miliónov USD.

Okrem Oilers si v NHL zahral aj za Los Angeles Kings, Carolinu Hurricanes a Buffalo Sabers. Súperom Edmontonu bude v utorok Arizona Coyotes.

Informácie priniesol oficiálny web Edmontonu Oilers.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Sekera definitívne absolvuje tohtosezónny debut v NHL už túto noc