Ancelotti nevylučuje Beckhamovo zotrvanie v Miláne

SITA|25. jan 2009 o 18:48

Podľa trénera talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Carla Ancelottiho môžu jeho zverenci v súčasnej forme pomýšľať na zisk domáceho ligového primátu.

MILÁNO. Štyridsaťdeväťročný Talian nevylúčil ani zotrvanie Davida Beckhama v mužstve. Tím zo San Sira si v nedeľňajšom stretnutí 20. kola Serie A 2008/09 poradil s Bolognou jednoznačne 4:1 a z 3. priečky stráca na vedúce duo Juventus Turín - Inter Miláno už len tri body, aj keď úradujúceho talianskeho majstra Inter ešte čaká nedeľňajší večerný súboj so Sampdoriou.

"Som šťastný, pretože som svoj 400. duel na lavičke ´rossoneri´ oslávil pekným víťazstvom. Ukázali sme kvalitu a myslím si, že keď si udržíme súčasnú formu, môžeme pomýšľať na víťazstvo v Serie A," skonštatoval rodák z mesta Reggiolo Ancelotti. Udalosťou stretnutia boli okrem dvoch gólov brazílskeho stredopoliara Kaká aj prvý presný zásah Davida Beckhama v drese Milánčanov. To ešte podporilo špekulácie, že 33-ročný Londýnčan by mohol zostať na severe Talianska dlhšie, ako sa pôvodne predpokladalo. "Rozhodnutie je iba na ňom. Máme zviazané ruky, pretože má platný kontrakt s tímom Los Angeles Galaxy. Nevidím však dôvod, prečo by pod mojím vedením nemal hrať. Zatiaľ podáva vynikajúce výkony," dodal Ancelotti.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Ancelotti nevylučuje Beckhamovo zotrvanie v Miláne