Ancelotti by mohol vystriedať Spallettiho na lavičke AS Rím

SITA|18. sep 2008 o 18:46

Podľa zákulisných správ by kouč AC Miláno Carlo Ancelotti mohol na lavičke konkurenčného AS Rím vystriedať Luciana Spallettiho.

RÍM. Podľa zákulisných správ by súčasný kouč talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Carlo Ancelotti mohol v dohľadnej dobe na lavičke konkurenčného AS Rím vystriedať Luciana Spallettiho. Rimania ako aj "rossoneri" do novej sezóny nevstúpili práve najlepšie a v kuloároch sa už začalo špekulovať o trénerských rošádach.

V prípade tímu z "večného mesta" k tomu dopomohla najmä utorňajšia šokujúca prehra v stretnutí A-skupiny Ligy majstrov s rumunským celkom CFR Kluž (1:2). Vedenie AC Miláno údajne zvažuje angažovanie nového lodivoda, pretože po intenzívnej aktivite na letnom prestupovom trhu sa hra tímu v porovnaní s neúspešnou ostatnou sezónou citeľne nezlepšila a slávny klub prehral sedem z ôsmich stretnutí od júla. V prípade, že by sa Ancelottiho príchod do AS Rím stal skutočnosťou, bol by to návrat do klubu, v ktorom ešte ako aktívny futbalista odohral osem úspešných sezón.

V súvislosti s novým trénerom AC Miláno sa najčastejšie spomína meno Arsena Wengera, ktorý už viacero rokov sedí na lavičke anglického Arsenalu Londýn. Do úvahy vraj prichádzajú aj Marco Van Basten a Frank Rijkaard.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Ancelotti by mohol vystriedať Spallettiho na lavičke AS Rím