Ancelotti a Galliani ponúkajú pomocnú ruku Beckhamovi

SITA|4. feb 2009 o 09:29

David Beckham môže počítať s pomocou trénera AC Miláno Carla Ancelottiho a viceprezidenta Adriana Gallianiho, ak sa rozhodne zostať v talianskom futbalovom klube.

MILÁNO. David Beckham môže počítať s pomocou trénera AC Miláno Carla Ancelottiho a viceprezidenta Adriana Gallianiho, ak sa rozhodne zostať v talianskom futbalovom klube aj po skončení hosťovania 8. marca 2009. Britského stredopoliara stále zaväzuje lukratívna päťročná zmluva k návratu do kalifornského tímu MLS Los Angeles Galaxy. Beckham azda ani sám nečakal, že jeho pôsobenie na San Sire sa stretne sa takým úspechom a nadšením na všetkých stranách s výnimkou tej americkej. Prekvapujúco sa medzi stúpencov Angličanovho pokračovania v AC stal aj tréner Ancelotti. "Nik nedokáže predpovedať, čo bude po 8. marci. On chce zostať, ale nemôže skryť fakt, že je tu problém medzi ním a Galaxy. Nemôžeme do tohto sporu zasahovať. Beckham dodal nášmu tímu kvalitu a švih. Priniesol niečo extra. Keby zostal, bola by naša cesta za scudettom jednoduchšia," priznal Ancelotti, ktorý zaradil svojho dočasného zverenca aj do 25-člennej nominácie na šestnásťfinálové duely Pohára UEFA s Werderom Brémy (18. a 26. februára).

Viceprezident AC sa na Beckhamovo milánske účinkovanie pozerá aj z marketingového hľadiska. "Myslím si, že chce zostať, ale ja môžem hovoriť iba za klub, ktorý spraví všetko pre to, aby tu hral aj po 8. marci. Nepopierame, že disponuje istým marketingepílom, preto sme dostali toľko ponúk na exhibičné zápasy. Snáď to ale nie je iba Beckham, kto robí z nášho klubu atraktívneho súpera pre iné tímy," uviedol Galliani.

Nachádzate sa tu:
Domov