Opäť sa o nich hovorí. Sú Ronaldo a Maguire hlavné problémy United?

Harry Maguire a Cristiano Ronaldo
Harry Maguire a Cristiano Ronaldo (Zdroj: SITA/AP)
Martin Kozinka|26. aug 2022 o 10:15

Darí sa Manchestru United lepšie bez svojho kapitána a najlepšieho strelca?

MANCHESTER. Tréner Erik ten Hag si na chvíľu vydýchol a fanúšikovia sa aspoň na niekoľko dní upokojili. Futbalisti Manchestru United si v pondelok večer pripísali prvé víťazstvo v tejto sezóne. Na Old Trafford zdolali v 3. kole Premier League odvekého rivala z Liverpoolu.

Zároveň po prvýkrát v tomto ročníku zostal kapitán červených diablov Harry Maguire iba na lavičke. Hviezdny Cristiano Ronaldo rovnako, ako v prvom kole proti Brightonu nastúpil do zápasu až v druhom polčase.

V minulej sezóne Premier League nastrieľal v tridsiatich zápasoch 18 gólov, bol najlepší strelec svojho tímu a celkovo tretí v súťaži. 

Ak si obliekate dres Manchestru United a hráte na Old Trafford, musíte sa pripraviť, že budete neustále pod drobnohľadom fanúšikov, kritikov, či médií.

Keď ešte k tomu hráte s hráčom, ako je Cristiano Ronaldo, očakáva sa, že budete bojovať vo všetkých súťažiach o prvé miesta. Nuž, nemusí to byť tak.

Víťaz piatich Zlatých lôpt znamená pre váš tím kvalitu, ale aj rozptýlenie. 

Na britských ostrovoch boli Ronalda za posledné týždne plné titulné strany. Jeho žiadosť o odchod z tímu rozprúdila ošiaľ.

Po neúnavnej snahe hráča a jeho agenta sa nepodarilo nájsť pre 37-ročného futbalistu pôsobisko v tíme, ktorý bude v tejto sezóne hrať v najprestížnejšej klubovej súťaži sveta Lige majstrov.

Ani kamarát ho nechce v zostave

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Opäť sa o nich hovorí. Sú Ronaldo a Maguire hlavné problémy United?