Albert Rusnák ml. zaujal zástupcov Manchestru City

SITA|7. jan 2008 o 16:02

LONDÝN 7. januára (SITA) - Anglické futbalové kluby zaujal ďalší mladík z MFK Košice. Po odchode 14-ročného Milana Lalkoviča do FC Chelsea sa na Britské ostrovy sťahuje aj o rok mladší Albert Rusnák ml.

, ktorého si vyhliadol Manchester City. Informuje o tom oficiálna internetová stránka východniarov www.mfkkosice.sk. "Veľmi sa teším. A na čo najviac? Asi na zápasy, ktoré tam odohrám," skonštatoval Albert Rusnák ml., ktorý by mal do Anglicka odletieť koncom januára spolu so svojím otcom. "Syn dostane polročné vysvedčenie a potom odchádzame. Hneď po prvom tréningu im padol do oka. Okamžite boli rozhodnutí, až ma tá rýchlosť prekvapila," povedal Rusnák st. na margo svojho syna, ktorý hráva na poste stredného záložníka. V belasom drese ManCity nebude prvým Slovákom, dovedna tam po jeho príchode bude už päť rodákov spod Tatier. "V City už trénujú Robo Mak, Vlado Weiss mladší, Igor Paldan či brankár Filip Mentel," prezradil známe mená Rusnák mladší.

Otvorená je ešte finančná otázka za Rusnákov odchod. "Predbežnú ponuku, ktorú nám predostrel manažér Kovarovič, bola oveľa, oveľa nižšia ako v prípade Lalkoviča (25 000 eur, pozn.). Nie sme s ňou spokojní, preto v polovici januára cestujeme do Anglicka a budeme mať spoločné stretnutie so zástupcami Manchestru City, aby sme sa dohodli na serióznych podmienkach," poznamenal športový riaditeľ MFK Jozef Vukušič.


Nachádzate sa tu:
Domov