Agüero je trénerovi vďačný za odpočinok

SITA|18. dec 2008 o 16:38

Hviezda argentínskej futbalovej reprezentácie a španielskeho klubu Atlético Madrid Sergio Agüero je spokojný s rozhodnutím trénera Javiera Aguirreho.

BRATISLAVA. Hviezda argentínskej futbalovej reprezentácie a španielskeho klubu Atlético Madrid Sergio Agüero je spokojný s rozhodnutím trénera Javiera Aguirreho, ktorý ho v priebehu vyčerpávajúcej sezóny nechal pár dní odpočívať.

Dvadsaťročný útočník tvrdí, že oddych mu výrazne prospel a v druhej polovici sezóny sa predvedie ešte v lepšej forme, ako doteraz. V niekoľkých zápasoch Agüero sedel len na lavičke náhradníkov a v zákulisí sa špekulovalo, že je nespokojný s týmto faktom. Opak sa ukázal byť pravdou. "Necítil som sa byť unavený, ale kormidelník Aguirre ma napriek tomu vynechal zo zostavy, aby predišiel prípadnému zbytočnému zraneniu," komentuje rozhodnutie lodivoda mladý Argentínčan a dodáva:

"S odstupom času môžem povedať, že mi to veľmi pomohlo. Mám pocit, že mám ešte lepšiu formu, ako v úvode sezóny. Hráme veľké množstvo súťažných stretnutí v Lige majstrov, v Primera División a v španielskom pohári. Je logické, že telo dostáva zabrať a času na regeneráciu je málo. O to viac ma teší, že nie som zranený a cítim sa fit." Klubu z hlavného mesta Španielska patrí momentálne v Primera División 5. priečka pred mestským rivalom Realom Madrid, ktorý je šiesty. Na suverénneho lídra FC Barcelona má jedenásťbodové manko. V Lige majstrov a v španielskom pohári Copa del rey sa Atlético kvalifikovalo už do osemfinále.

Nachádzate sa tu:
Domov