Absolútnu vojnu medzi Alvarezom a Gaethjem ukončilo tvrdé KO

Adrián Mečiar|4. dec 2017 o 01:00

Eddie Alvarez a Justin Gaethje dodržali sľub a predviedli famózny zápas.

Už od oficiálneho oznámenia tohto duelu sa fanúšikovia nevedeli dočkať momentu, kedy sa Eddie Alvarez a Justin Gaethje stretnú v oktagone. Obaja bojovníci navyše pred zápasom sľubovali ´súboj plný násilia´. A presne toho sme sa nakoniec aj dočkali.

Eddie a Justin si od začiatku nič nedarovali. V celom dueli padlo celkovo 286 úderov, z čoho až 277 bolo signifikantných! 

Gaethje zaznamenával najväčší úspech vďaka lowkickom, ktoré čoraz viac obmedzovali Eddieho pohyb. Alvarez však dokázal Gaethjeo výrazne spomaliť tvrdými údermi na telo.

Zápas sa skončil minútu pred koncom tretieho kola, keď Alvarez dovtedy neporazeného súpera zasiahol brutálnym kolenom, po ktorom Gaethje padol k zemi.

Každý chcel vedieť, kto z nás dvoch je tým najnásilnejším bojovníkom v UFC," povedal Alvarez v pozápasovom rozhovore, tie lowkicky mi spôsobovali veľké problémy. Ak by to bol zápas vypísaný na 5 kôl, určite by som to tiež musel ukončiť v tomto kole, pretože inak by som mohol mať veľký problém."

Aktéri zápasu boli okamžite po jeho skončení prevezení do nemocnice, a tak sa nezúčastnili tlačovej konferencie. Obaja ale namiesto toho zanechali odkaz na sociálnej sieti.

Justin Gaethje: Gratulujem Eddie, vďaka za tanec. Bola to zábava. Výhra či prehra, bolí to."

Eddie Alvarez: Justin Gaethje, ty si ten najtvrdší sukin syn, s ktorým som kedy zápasil! Tango si vyžaduje dvoch.."

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Absolútnu vojnu medzi Alvarezom a Gaethjem ukončilo tvrdé KO