Blachowicz vs Adesanya? Bude to knokaut, tvrdí bývalý šampión Jon Jones

Historicky najúspešnejší zápasník poloťažkej váhy ponúkol svoj pohľad na hlavný zápas podujatia UFC 259.

LAS VEGAS. Už iba niekoľko hodín nás delí od stretu dvoch šampiónov organizácie UFC, keď sa o opasok poloťažkej váhy pobijú Israel Adesanya a Jan Blacowicz.

Tento súboj, samozrejme, ostro sleduje aj bývalý šampión Jon Jones, ktorý sa momentálne pripravuje na svoj debut v ťažkej váhe. Ten má už zdá sa svojho favorita, keď na sociálnu sieť Twitter napísal krátku správu, ktorú následne zmazal. Text bol ale veľavravný: „Jan na KO.“

Jones tak verí, že to bude práve Blachowicz, ktorý uštedrí Adesanyovi prvú kariérnu prehru. V zápase bude mať pritom Poliak hmotnostnú prevahu, keďže rodák z Nigérie prichádza do súboja zo strednej váhy.

Nie je pritom tajomstvom, že Blachowicz mal záujem o súboj práve s Jonesom, čo po jeho prestupe o kategóriu vyššie patrične okomentoval. „Utiekol, pretože so mnou nechce prehrať. Rozumiem tomu. Bojí sa a preto prestúpil do ťažkej váhy.“

Či je Jones naozaj presvedčený, že Blachowicz vyhrá nie je známe, Američan má totiž pestrú minulosť aj s Adesanyom a môže tak ísť iba o provokáciu či rozladenie pred dôležitým súbojom. Ide totiž o veľa, veď Adesanya sa ziskom titulu poloťažkej váhy stane iba piatym bojovníkom UFC, ktorému sa podarí držať opasky dvoch divízií. 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Blachowicz vs Adesanya? Bude to knokaut, tvrdí bývalý šampión Jon Jones