Karol Ryšavý si pýta súboj s Marekom Bartlom, a ten zareagoval

(Zdroj: Oktagon MMA)
Vladimír Bilohuščin|25. máj 2021 o 18:37

Júnový turnaj Oktagon 25 zrejme prinesie súboj známych domácich bojovníkov.

BRNO. Ľahká váha má pravdepodobne pred sebou ďalší kvalitný súboj, keď si na sociálnych sieťach vymenili správy Marek Bartl s Karolom Ryšavým a verbálne sa dohodli na spoločnom zápase.

Všetko to inicioval ešte pred pandémiou Ryšavý, ktorý sa nechal počuť, že by nemal problém rozdať si to s účastníkom prvej série Oktagon Výzva. A ten po čase reagoval.

„Dopočul som sa, že si stále pýtaš zápas so mnou a nakoľko si sa v minulom zápase veľa nenadrel, tak verím, že si pri sile. Devätnásteho, čo na to hovoríš? Mesiac, to je tak akurát. Ja budem pripravený, verím, že aj ty,“ hovorí Bartl, ktorý nechce na súboj dlho čakať.

Ryšavý v priateľskom duchu potvrdil, že o súboj má záujem a tak zrejme ostáva doladiť posledné detaily.

„Je to pravda, povedal som aj tvoje meno, že si s tebou dám zápas, už som ho chcel po súboji v Ostrave s Jartimom. Budem rád, keď sa to uzavrie. Už sa na ten zápas teším a je to už iba na organizácii, že kedy a kde.“

Bojovníci OFA a SFG si v posledných súbojoch pripísali na konto výhru a určite by tak šlo o atraktívny súboj aj z diváckeho pohľadu. Ostáva si tak už iba počkať na odobrenie vedením Oktagonu. 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Karol Ryšavý si pýta súboj s Marekom Bartlom, a ten zareagoval