Aktuality

„Slovensko fandí Slovensku“

18. jún 2024 o 10:55

Pri príležitosti blížiaceho sa Eura 2024 pripravil Slovenský futbalový zväz pre fanúšikov a sympatizantov nášho národného tímu kampaň „Slovensko fandí Slovensku“, do ktorej sa zapojili aj hráči národného tímu fotografiami s vlajkami, na ktorých boli zobrazené miesta, odkiaľ pochádzajú.

Pridajte sa k nám a zapojte sa aj vy do jedinečného sčítania fanúšikov, staňte sa členom „Sokol klubu“ a buďte súčasťou veľkej futbalovej rodiny na Slovensku!

Registrácia, s možnosťou vyhrať hodnotné ceny, na https://sokolklub.sk/.

Ďakujeme vám za prejavenú priazeň a prajeme veľa pekných futbalových zážitkov.

Súvisiaci obsah

  • STANOVISKO ObFZ ROŽŇAVA K SITUÁCII V SÚVISLOSTI SO ŠÍRENÍM KORONAVÍRUSU NA SLOVENSKU
    Ladislav Dávid10.03.2020
    STANOVISKO ObFZ ROŽŇAVA K SITUÁCII V SÚVISLOSTI SO ŠÍRENÍM KORONAVÍRUSU NA SLOVENSKUSTANOVISKO ObFZ ROŽŇAVA K SITUÁCII V SÚVISLOSTI SO ŠÍRENÍM KORONAVÍRUSU NA SLOVENSKU ObFZ Rožňava prijal zásadné rozhodnutia v súvislosti s rizikom prenosu koronavírusu (COVID-19) počas podujatí, spadajúcich pod jeho gesciu. ObFZ Rožňava rešpektuje všetky opatrenia, už prijaté štátnymi orgánmi a inštitúciami. Konferencia ObFZ sa ruší, náhradný termín bude určený dodatočne. Dohrávka 6. ligy dospelých Dlhá Ves - Betliar sa odkladá na neurčito. ObFZ Rožňava situáciu monitoruje a bude na ňu operatívne aktuálne reagovať. O svojich rozhodnutiach bude okamžite informovať prostredníctvom svojho webového sídla.
    Ladislav Dávid10.03.2020