Hlavné menu

Úradná správa č.16 z 10.11.2016

Štefan Olšavský|10. nov 2016 o 01:00

Úradná správa č.16 z 10.11.2016

Úradná správa č.16 z 10.11.2016

ŠTK:

1. ŠTK oznamuje FK, že im boli vygenerované zberné faktúry za mesiac október 2016. Z uvedeného dôvodu ŠTK žiada FK o ich úhradu v dobe splatnosti.

2. ŠTK žiada FK Roma Moldava  o úhradu zbernej faktúry za mesiac september aj október 2016.

 KR:

1. KR upozorňuje rozhodcov a delegátov na povinnosť úhrady členského v systéme ISSF.  Bez zaplatenia členského 10 € Vám v nasledujúcom období po oznámení bude zablokovaný prístup do ISSF systému ako aktívny rozhodca. Prikladáme postup úhrady členského.  

Keďže sa faktúra dá vygenerovať jedine v ISSF, individuálny členovia bez prístupu do ISSF si budú musieť aktivovať osobné konto.

Kontrola a blokovanie práce v ISSF v tomto momente pre rozhodcov, delegátov, pozorovateľov ale aj tajomníkov a členov komisií ešte nie je zapnuté, o termíne zapnutia blokovania Vás budeme vopred informovať.

Postup ako “uhradiť” členský poplatok je tu http://beta.futbalsfz.sk/1363

Nakoľko členský poplatok platí fyzická osoba iba raz za sezónu, systém Vám neumožní vygenerovať si faktúru za členský príspevok pokiaľ už máte iným spôsobom v inom pracovnom profile (napríklad hráč, tréner a podobne) uhradené členské.

 Upozornenie správcu ISSF systému:

Upozorňujem ešte na jednu vec, informácie o členskom (platnosť od-do) sa začnú v priebehu dvoch týždňov zobrazovať aj na futbalnete, takže príde verejne kontrola a aby sme sa vyhli zbytočnej negatívnej komunikácii, poprosím aby ste všetkých dôležitých funkcionárov Vášho zväzu upozornili, že si MUSIA vygenerovať faktúry v ISSF, inak nesmú vykonávať svoju činnosť.

2. KR ďakuje rozhodcom, DZ a zástupcom FK za pozitívny prístup k vedeniu a zabezpečovaniu jednotlivých stretnutí v jesennej časti SR 2016-2017. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: