Hlavné menu

Úradná správa č.15 z 28.3.2019

Štefan Olšavský|28. mar 2019 o 00:00

Úradná správa č.15 z 28.3.2019

Úradná správa č.15 z 28.3.2019

 

Sekretariát:
1. Sekretariát MFZ oznamuje futbalovým klubom, že VV na svojom zasadnutí dňa 26.3.2019 schválil:

- nákup po dvoch zápasových lôpt ADIDAS pre každé družstvo dospelých štartujúce v súťaži 6.L MFZ Košice

- úhradu nákladov pre R stretnutí v jarnej časti SR z prostriedkov MFZ Košice. Tým sa znížia náklady FK na štart svojho družstva v súťaži.

Z uvedeného dôvodu platí nariadenie, že futbalové družstvá sú povinné hrať svoje stretnutia výhradne s uvedenými loptami

                

ŠTK:

ŠTK oznamuje FK, že SFZ vydal nasledovné nariadenie k úhrade členských poplatkov. Zároveň upozorňujeme, že bez zaplatenia členského poplatku nebude možné uviesť športového činovníka na všetkých stupňoch funkcie vo futbale uviesť do zápisu o stretnutí!

1. Vážení členovia SFZ,
nakoľko v zmysle nového Zákona o športe č.440/2015 Z.z. je každý člen SFZ (fyzická a právnicka osoba) povinný, pre každý súťažný ročník, mať uhradený členský poplatok. V zmysle tohto zákona sme museli pristúpiť k obmedzeniu používania systému ISSF pre používateľov, ktorí tento členský poplatok nemajú uhradený. V prípade, že Vás nepustí pracovať so systémom - je nutné tento poplatok vygenerovať a následne uhradiť faktúru. V prípade právnických osôb (klubov a iných organizácií) musí vygenerovať poplatok ich zástupca (napríklad klubový manažér pre klub, matrikár zväzu pre zväz - nie tímový manažér). Členské poplatky pre osoby (hráči, tréneri, rozhodcovia, delegáti, sprostredkovatelia, ekonómovia zväzu, tajomníci, administrátori, delegátori, členovia komisie) si musia tento poplatok vystavovať za svoju osobu. Systém je nastavený automaticky tak, že pokiaľ nemáte uhradený poplatok, presmeruje Vás na Vaše členské poplatky, aby ste tak mohli urobiť.
Návod: https://www.futbalsfz.sk/clenske-poplatky
2. Rozpis stretnutí:

ŠTK vydáva nasledovný rozpis stretnutí 12.k dňa:

6.4.2019 o 15,30 hod.

Slávia TU B  - Kavečany

7.4.2019 o 15,30 hod.

Jasov  – Slanská Huta

Zároveň  ŠTK  vyzýva FK k zaslaniu názoru, či ponechať alebo preložiť stretnutia plánované na Veľkonočné sviatky. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: