Články a novinky ObFZ

Rozhodcovia a delegáti z ObFZ MI a TV si zahrali priateľský futbal

29. jún 2024 o 21:57

V sobotu 29.6.2024 sa na futbalovom ihrisku v Strážskom stretli rozhodcovia a delegáti z ObFZ Michalovce a ObFZ Trebišov, kde si v priateľskom stretnutí vymenili pozície s hráčmi a rozhodcovské píšťalky nechali doma. Stretnutie začalo o 16:00 hod., keď vládla najväčšia horúčava, ale obidva výbery preukázali výbornú fyzickú kondíciu uplatnenú na nedávnych fyzických previerkach a celé stretnutie s prehľadom zvládli hráči obidvoch mužstiev.

Bolo to rýchle stretnutie, keď sa útoky prelínali z jednej polovice na druhú a brankári mali počas celého stretnutia plné ruky práce. Neraz zaujali pekné kombinačné akcie na oboch stranách, za ktoré by sa nehanbili ani hráči zo súťaží riadených ObFZ, alebo VsFZ. Stretnutie sa nakoniec skončilo zaslúženým víťazstvom výberu ObFZ Michalovce, ktoré zdolalo svojho rivala z Trebišova 3:2. O všetky góly sa postaral Lukáš Pado, ktorý nezištne zúročil precízne prihrávky svojich spoluhráčov. Po stretnutí sa ešte konal penaltový rozstrel s priaznivým výsledkom pre výber ObFZ Trebišov v pomere 5:3.

Stretnutie s prehľadom rozhodoval skúsený rozhodca z ObFZ MI Ján Matej a na čiarách mu pomáhali Milan Mazár a Michal Žofčák. Delegátom stretnutia bol náš veľký kamarát Štefan Czeto, ktorý všetkých rozhodcov pochválil za korektný a objektívny výkon.

Výber ObFZ Michalovce pod taktovkou kapitána Miloša Fedáka (predsedu KR) tvorili:

Tomáš Škodi, Maroš Mihaľov, Tomáš Lazor, Lukáš Pado, Patrik Feňuš, Maroš Kurtak, Jakub Škodi, Jozef Bali-Jenčík, Pavel Tudja, Erik Anguš, Lukáš Kurták a líder a špilmacher mužstva Vlado Lisák ml.

Po stretnutí každému padlo vhod občerstvenie, ktoré zabezpečil a pripravil člen VV ObFZ MI Marek Michlovič, začo mu vďačí veľké poďakovanie. KR ObFZ sa chce poďakovať aj vedeniu ŠK Strážske, že nám pripravili priestory a hraciu plochu.

Súvisiaci obsah