Diskusia: Alcaraz neprekoná Kližanov rekord, prehral vo finále v Hamburgu

chevron-downchevron-up
Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
Prihlásiť sa
6 príspevkov

• nevedko
    • 24.7.2022 - 21:33
    A Kližana neprekoná ani v tom, že by kandidoval na starostu Petržalky. 🙂
    • andrea55
      • 25.7.2022 - 7:51
      Minulý týždeň sme v rámci cyklistickej túry prechádzali cez Petržalku a skoro som spadla z bicykla, keď som videla jeho reklamný baner 😊 Zdá sa, že Martina lákajú funkcie, najprv kandidatúra na šéfa tenisového zväzu a teraz na starostu, možno ho inšpirujú jeho tenisoví kolegovia v parlamente.

Ako píšeš nižšie, súhlasím, že to bol výborný tenis, akurát som si myslela, že keď Carlos v druhom sete odvrátil pät mečbolov a získal ho v tajbrejku, už ten zápas nepustí. Teraz by sa obidvaja mali presunúť na turnaj do Umagu, tak dúfam, že v ich podaní uvidíme ďalšie pekné zápasy.
      • papin
        Prémium
        • 25.7.2022 - 12:46
        Andrea, Ja si pamatam zo slovenskeho a svetoveho sportu ‘multifunkcionarov’, za priklad uvidiem Taliansku Prima Nebiola, ten mal tolko sportovych funkcii, ze si ich, podla mna, ani nemohol pamatat. Co sa tyka Klizana, nijako s zvlast som ho nemal rad aj ked som mu fandil ako kazdemu slovenskemu sportovcovi. Ale clovek nikdy nevie, mozno hlada dajaky zmysel v zivote po konci sportovej kariery, je zcestovany, ovlada anglicky jazyk,,daco zarobil, v nejakej funkcii ho uvidim radsej ako nejakeho Blahu, Mazureka alebo Gyimesiho, a ked sa nebude hodit, Moze skoncit. Riadit tenisovy zvaz alebo mestsku cast, principy riadenia ostavaju. Aj ja sa chodim bicyklovat, nezabudni si vzdy skontrolovat brzdy pred jazdou, potrebujes ich ked ides dole kopcom alebo ked zbadas nejaky plagat.....😊. Prajem vsetko dobre.
        • andrea55
          • 25.7.2022 - 21:36
          Prima Nebiolu si pamätám aj ja, spomínam si, že sa viackrát hovorilo o rôznych čachroch hlavne pri jeho kandidatúre na šéfa IAAF, ale dosť sa písalo aj o viacerých škandáloch, z ktorých sa vždy nejakým zázračným spôsobom dostal.

Nemaj boja, na brzdy (a nielen na ne) si dávam pozor, už aj jazdím opatrnejšie, žiadne rodinné cyklistické mikrosúboje už nehrozia. Tých sme si kedysi užili dosť, teraz si to už užívam 😊
  • papin
    Prémium
    • 25.7.2022 - 10:28
    Ja som ten zapas needoval, ale videl som Musettiho parkrat, ten chlapec ma, podla mna, laika, ‘zazracnu’ ruku....ak bude schopny a ochotny tvrdo makat, moze to dotiahnut velmi vysoko.
Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Alcaraz neprekoná Kližanov rekord, prehral vo finále v Hamburgu