Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Petra Vlhová
Mikaela Shiffrinová
Program SP
Poradia SP
Program MS
Jasná 2024
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Dlho som nebola tak nervózna, reagovala Gutová-Behramiová po úspešných pretekoch
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Mourinho verí v prekliatie, Škriniar patril k najlepším. Ukázal silu, tvrdí expert
2.
2
Rozdvojený? Dúbravka získal veľkú trofej s gigantom, ale jeho srdce bilo opačne
3.
3
Bátovskú Fialkovú pri páde trafila puška do hlavy. Pre Kapustovú sa zrejme sezóna skončila
4.
4
Súboj Talianok rozhodla jediná stotina. Aicherová tlak obhajoby nezvládla a vypadla
5.
5
VIDEO: Z tribúny až ku gólu. Je to súčasť biznisu, ale som mentálne silnejší, hovorí Nemec
6.
6
Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní: Preteky Super-G v La Thuile vyhrala Brignoneová
7.
7
Disciplinárka si posvietila na zápas Zvolen - Slovan. Ritchie a Marcinek dostali tresty
Zjazdové lyžovanie
Petra Vlhová
Mikaela Shiffrinová
Program SP
Poradia SP
Program MS
Jasná 2024
Súboj Talianok rozhodla jediná stotina. Aicherová tlak obhajoby nezvládla a vypadla
dnes 11:50
Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní: Preteky Super-G v La Thuile vyhrala Brignoneová
dnes 08:00
Fotograf dostal počas Super-G infarkt a skĺzol do ochrannej siete. Zasahovať musel vrtuľník
št 14:04
Dlhé prerušenie pretekov ovplyvnilo najmä Ledeckú. Na mladú Nemku nestačili ani elitné Talianky
št 12:16
Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní: Preteky Super-G v La Thuile vyhrala Aicherová
št 08:00
Fotograf dostal počas Super-G infarkt a skĺzol do ochrannej siete. Zasahovať musel vrtuľník
Dlhé prerušenie pretekov ovplyvnilo najmä Ledeckú. Na mladú Nemku nestačili ani elitné Talianky
Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní: Preteky Super-G v La Thuile vyhrala Aicherová
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Zimné športy
»
Zjazdové lyžovanie
»
Dlho som nebola tak nervózna, reagovala Gutová-Behramiová po úspešných pretekoch