Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
MMA
VIAC
Výsledky
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
MMA
Výsledky
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Život po kariére
Sportnet na východe
Blog
Športové osobnosti
ME vo futbale
MS vo futbale
Liga národov
Rebríček FIFA
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Hráči porušili opatrenia. Zápas kvalifikácie MS preto prerušili, hrozí im deportácia
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
ONLINE: Rebecca Šramková - Ajla Tomljanovičová dnes, Pohár Billie Jean Kingovej LIVE (štvrťfinále)
2.
2
Pohár Billie Jean Kingovej: Hrunčáková vyhrala úvodnú dvojhru a získala prvý bod pre Slovensko
3.
3
Videl dvojmo, musel ísť do nemocnice. Calzona sa zlostil: Nič také som ešte nezažil
4.
4
VIDEO: Šok v Montreale. Slafkovského zahrabali do štvrtej lajny
5.
5
Zmena v nominácii Slovenska. Jamrichová ani Schmiedlová do zápasu proti Austrálii nezasiahnu
6.
6
Najlepší hráč Slovákov dohral so sebazaprením, brankár dostane zaucho (hodnotenie)
7.
7
Druhé kolo sľubuje veľkú drámu. Najrýchlejším bol Noel, Braathen medzi desiatkou najlepších
Reprezentácie
ME vo futbale
MS vo futbale
Liga národov
Rebríček FIFA
Maďarský tréner je z najhoršieho vonku. Po kolapse ho prepustili z nemocnice
dnes 13:43
Z problémového chlapca vyrástol miliónový Slovák. Calzona: Išiel som po ňom, bol som tvrdý
Martin Kozinka
∙
dnes 13:30
Kanea prekvapilo, že nebol v základnej zostave: Bol som mierne v šoku, bolo to nové
dnes 12:10
Česi si skomplikovali situáciu v skupine. V rozhodujúcom zápase budú bez Součeka aj Chorého
dnes 11:41
Bolo to hrôzostrašné, opísal kolaps maďarského trénera van Dijk. Ocenil aj hráčov súpera
dnes 11:25
Z problémového chlapca vyrástol miliónový Slovák. Calzona: Išiel som po ňom, bol som tvrdý
Kanea prekvapilo, že nebol v základnej zostave: Bol som mierne v šoku, bolo to nové
Česi si skomplikovali situáciu v skupine. V rozhodujúcom zápase budú bez Součeka aj Chorého
Bolo to hrôzostrašné, opísal kolaps maďarského trénera van Dijk. Ocenil aj hráčov súpera
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Futbal
»
Reprezentácie
»
Hráči porušili opatrenia. Zápas kvalifikácie MS preto prerušili, hrozí im deportácia