Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
La Liga
Copa del Rey
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Barcelonu čaká v Copa del Rey veľká bitka, v semifinále ju vyzve Atletico Madrid
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Do Slovana sa vrátila legenda, má veľké plány. Čo je podľa Kmotríka horúca téma?
2.
2
Biatlonisti prekvapili. Ženy v miešanej štafete boli na medailových priečkach
3.
3
Nevídaný skok, Košice podpísali hráča zo štvrtej ligy. Tréner bol zo mňa prekvapený, prezradil
4.
4
Michal Handzuš: Kým Ramsay vládze, vždy má čo ponúknuť. Ja by som na jeho mieste niekoho videl
5.
5
Biatlonistka sa stala terčom hejtu. Toto môže napísať len sadista, zastala sa jej Francúzka
6.
6
Mladíci z Košíc úradovali. Jeden oslávil debut asistenciou, druhý strelil premiérový gól
7.
7
Veľký obrat majstra z Nitry. Poprad prišiel o tri body za päť minút
Copa del Rey
Barcelonu čaká v Copa del Rey veľká bitka, v semifinále ju vyzve Atletico Madrid
dnes 14:41
Barcelona urobila s Valenciou rýchly proces, Torres oslavoval hetrik už po polhodine
št 23:37
Real sa vytrápil s klubom z okraja Madridu, postup zachraňoval v nadstavení
05.02.2025
VIDEO: Atlético si v pohári zastrieľalo. Dvoma gólmi sa blysol syn trénera Simeoneho
05.02.2025
Real sa musí v Španielskom pohári vyrovnať s viacerými stratami, zranený je aj Mbappé
04.02.2025
Barcelona urobila s Valenciou rýchly proces, Torres oslavoval hetrik už po polhodine
Real sa vytrápil s klubom z okraja Madridu, postup zachraňoval v nadstavení
VIDEO: Atlético si v pohári zastrieľalo. Dvoma gólmi sa blysol syn trénera Simeoneho
Real sa musí v Španielskom pohári vyrovnať s viacerými stratami, zranený je aj Mbappé
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Futbal
»
Španielsko
»
Copa del Rey
»
Barcelonu čaká v Copa del Rey veľká bitka, v semifinále ju vyzve Atletico Madrid