Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
ME vo futbale
MS vo futbale
Liga národov
Rebríček FIFA
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Povinnosti pri A-tíme nestíha, no do budúcna mu môže dať viac. Hamšík chce získať prolicenciu
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Liga národov: Slovensko nezvládlo baráž, v odvete podľahlo Slovinsku po predĺžení
2.
2
Slováci do B-divízie nepostúpili. V ľubľanskej odvete vyhoreli v koncovke
3.
3
VIDEO: Kubiš sa dočkal. Napriek pádu bol v kľúčovom úniku a má profesionálne víťazstvo
4.
4
Technická katastrofa pre Ferrari. Oboch jazdcov po pretekoch v Číne diskvalifikovali
5.
5
Bol famózny, ale frustrovaný. Pohádal som sa s vlastnými nohami, smútil Dúbravka
6.
6
Vonnová si nechala to najlepšie na záver. Sezónu ukončila premiérovým pódiom
7.
7
Košice v Trenčíne padli. Dukla vyhnala Riečického z brány už po desiatich minútach
Reprezentácie
ME vo futbale
MS vo futbale
Liga národov
Rebríček FIFA
Liga národov priniesla veľké penaltové drámy. V Nemecku padol kuriózny gól
ne 23:55
Bože môj, kto tu dá gól?! Slovákom chýbal útočník s inštinktom zabijaka (hodnotenie)
Titanilla Bőd
∙
ne 23:31
Bude to zápas roka. Nemci odolali náporu Talianov a v septembri prídu na Slovensko
ne 23:06
Faerské ostrovy, Bielorusko, Moldavsko či San Marino. Čo znamená prehra Slovákov v Ľubľane?
ne 22:51
Fantastickí brankári a mizerná efektivita. Keď nedáte šance, nemáte nárok, smútil Duda
Ivan Mriška
∙
ne 22:12
Bože môj, kto tu dá gól?! Slovákom chýbal útočník s inštinktom zabijaka (hodnotenie)
Bude to zápas roka. Nemci odolali náporu Talianov a v septembri prídu na Slovensko
Faerské ostrovy, Bielorusko, Moldavsko či San Marino. Čo znamená prehra Slovákov v Ľubľane?
Fantastickí brankári a mizerná efektivita. Keď nedáte šance, nemáte nárok, smútil Duda
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Futbal
»
Reprezentácie
»
Povinnosti pri A-tíme nestíha, no do budúcna mu môže dať viac. Hamšík chce získať prolicenciu