Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Premier League
Anglický ligový pohár
FA Cup
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Som veľký snílek, ale o takomto dni som ani nesníval, hovoril Kinský po výhre nad Liverpoolom
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Heroický výkon Sloveniek v štafete. Na MS v biatlone bojovali až do konca o medailu
2.
2
Weiss mal šťastnú ruku, jeho žolík hneď skóroval. Slovan však v boji o titul opäť zakopol
3.
3
ONLINE: MŠK Žilina - FC DAC 1904 Dunajská Streda dnes, Niké liga LIVE (21. kolo)
4.
4
Weiss sa trápil a ukázal prostredník. Galád: Je mi ľúto, keď im podám ruku a sú vulgárni
5.
5
Veríte na zázraky? Áno! Sovietsku mašinu zastavili americkí študenti, rekord platí dodnes
6.
6
Slovák žiaril proti najväčšej svetovej značke. Kmotríka hnevá, že ho predal pod cenu
7.
7
Famózna Brignoneová znova nedala súperkám žiadnu šancu, Goggiová atakovala pódium
Anglický ligový pohár
Liverpool pochoval sen Tottenhamu o trofeji. Pre nás boli až príliš dobrí, zhodnotil tréner
07.02.2025
Dúbravku čaká veľká výzva. Liverpool sa pohral s Tottenhamom a mieri do finále
06.02.2025
ONLINE: Liverpool FC - Tottenham Hotspur dnes, anglický Ligový pohár LIVE (odveta semifinále)
06.02.2025
Dúbravka mal famózny výkop, ide do veľkého finále: Môže si zabezpečiť slávu, píšu Briti
Pavol Spál
∙
05.02.2025
∙
16
Dúbravka si zahrá o pohárovú trofej. Arsenal vychytal na nulu aj v odvete
05.02.2025
Dúbravku čaká veľká výzva. Liverpool sa pohral s Tottenhamom a mieri do finále
ONLINE: Liverpool FC - Tottenham Hotspur dnes, anglický Ligový pohár LIVE (odveta semifinále)
Dúbravka mal famózny výkop, ide do veľkého finále: Môže si zabezpečiť slávu, píšu Briti
Dúbravka si zahrá o pohárovú trofej. Arsenal vychytal na nulu aj v odvete
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Futbal
»
Anglicko
»
Anglický ligový pohár
»
Som veľký snílek, ale o takomto dni som ani nesníval, hovoril Kinský po výhre nad Liverpoolom